TOP

Nu begint het allemaal toch heel dichtbij te komen …

Vandaag bezig geweest met tal van praktische voorbereidingen, enkele dozen met vooral IT-gerief staan ondertussen al gevuld in de gang zodat  die maandag richting KPM kunnen (verzendburo dat naast postdiensten ook luchtcargo verzorgt naar Congo). (www.kpm-rdc.com)

Mijn laatste weekje België vangt nu aan .. zal ongetwijfeld nog hectisch worden om alles nog klaar te krijgen voordat ik afzwaai ..

6 comments. Leave a Reply

 1. Nath

  Hi Karly,
  🙂 Tja, als je mij komt vertellen dat je een blog hebt dan wil ik dat natuurlijk eens uitproberen é.
  Krijg ik ook een antwoord 😉 ? Moet je alles alleen regelen voor jou vertrek of kan je rekenen op hulp van familie en vrienden? Bij een verhuis komt een mens er achter hoeveel hij vergaard heeft in zijn (in jou geval: jong) leven ! Dan is dat het juiste moment om grote kuis te houden. Ga je nog een Duveltje drinken met de collega’s voor je aanzet? ’t Is niet da’k mezelf uitnodig… maar dan zou ik er nog graag bij zijn… en niet te ver van huis?.. 🙂 Allée, ‘k ga nog wat verder werken. Maybee I’ll see you again soon… Gr, Nath

 2. evy snauwaert

  Dag neefke van ons!
  Misschien zit ge nu al op de vlieger richting Congo, maar wil u toch nog het allerbeste toewensen ginder. Mama zei me iets van een brief en heb dan eens zitten googlen en heb dan eindelijk jouw site gevonden… Vandaar dat onze reactie een beetje aan de late kant is.
  Moet wel heel spannend zijn voor jou, een compleet nieuwe wending in jouw leven dat hopelijk heel goed zal meevallen.
  Hier bij ons loopt alles zoals gewoonlijk, Léon heeft nu vakantie (en zit voor de moment naar PLOP te kijken humhum…) en August doet het ook heel goed (groeit gelijk ons gras dat we 2 weken geleden gezaaid hebben).
  Gisteren de laatste babyborrel gehad zodat we eindelijk weer een beetje op onzen effen kunnen komen. Nog een maandje vakantie voor mij en dan weer aan de slag, khoop dat da ga meevallen om weer full time te gaan werken.
  Allez, voor de rest, BON CHANCE en we houden uwen blog in de gaten zunne en we kijken alvast uit naar da verwelkomingsfeestje eind september !!!
  Vele groetjes van ons allen!

 3. Jokeuh

  Hoikes,

  Je zit nu ongeveer 4 uur in de lucht…t doet me raar je niet meer in de piramide te hebben! Kwam al zot als ge nen dag in Wilrijk waart beland, maar ja…

  Khoop dat ge goed zijt aangekomen binnen hier en een paar uur. Laat ons gauw iets weten!!!

  Groetjes,
  Powpow

 4. Job Louage

  Karly, we lijden hier nu allen aan Post-Karly depresssie

 5. Flientje ( grumpy)

  Ela almighty,

  Hoe stel je het daar?
  Hoe ist met onzen khadafi?
  Vele groensels van al je schaapjes.
  Tot hoors x

 6. Martijn

  En ondertussen lijden we aan het post-post-post-Karly depressie

Leave a Reply

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>