TOP

Feest nationale feestdag België

Op de missie is het de gewoonte dat ieder land iets organiseert ter gelegenheid van hun nationale feestdag.  Traditiegetrouw is dat een ware concurentiestrijd tussen de Belgen en de Fransen, maar na een zeer originele versie van ons volkslied door de fanfare van het congolese leger en de degustatie van Belgische bieren en kazen, gevolgd door een heuse frietkot-sessie waren allen ervan overtuigd dat van alle Galliërs de Belgen alweer de dappersten zijn! … op naar de volgende editie ..

Met dank aan  de vriendelijke mevrouw van SN die in Brussel al mijn extra kilo’s frikadellen door de vingers heeft gezien 🙂

1 comment. Leave a Reply

Leave a Reply

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>