TOP

Fête nationale belge

Zaterdag middag 23 juli was het onze toer (na de fransen vorige week) om de overige leden van onze missie hier attent te maken op onze aanwezigheid.
België is het land binnen de missie die het meeste effectieven levert dus deze meerderheid moesten we toch eventje presenteren ..

Na een speech over het ontstaan van ons grote natie, het afspelen van ons volkslied  (in de 3 talen, bedankt Helmut Lotti & youtube ..) en de europese hymne hebben we onze collega’s getrakteerd op een receptie met enkel maar belgische bieren.  Erna frietjes met stoofvlees, voor de gelegenheid met Tembo bier (lokaal bruin bier) en erna .. tja .. onze receptie verder gezet .. (no comment, de fotos zullen de rest wel vertellen ..)

Read More
TOP

www.karly.cd


De ver-congolisering van ondergetekende is vlotjes bezig … nu ook bereikbaar (na wat problemen met de registratie via bankkaart) via de congolese domeinextensie “.cd”

Kende malamu!

Karly

Read More
TOP

Mais qu’est-ce qui leur arrive à ces Belges?

Na de forse speech van onze koning Albert II gisteren (eindelijk!) kunnen de heren politici misschien nog iets opsteken van onze Congolese broeders ?

Vive la Belgique, Lang leve België!

Read More