TOP

missie Bukavu

Regelmatig moet ik naar Bukavu en telkens weer is het dat groene dat direct opvalt.  Overal donker groene natuurkleuren .. werkelijk alles groeit hier, Bukavu noemt men wel eens samen met Goma terecht de groententuin van Congo.

‘s Avonds na het werk op een terrasje uitrusten uitkijkend op het Kivu-meer .. er bestaan slechtere plaatsen op de wereld .. ook al zijn er iets verderop nog steeds die M23 rebellen die hier de streek onveilig maken, hopelijk stopt het geweld ooit zodat de mensen hier eindelijk terug normaal kunnen leven.

Op missie vertrekken en je fototoestel vergeten, het kan de beste overkomen zeker .. dus helaas maar een paar kiekjes met de telefoon … volgende keer meer (of zie vorige post)

Leave a Reply

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>