TOP

In memoriam: Demiske (xx/xx/1999 – 22/05/2011)

Beste vrienden, met droefheid in het hart en met enige vertraging moet ik jullie het trieste nieuws overbrengen dat in de fleur van zijn leventje op zondag 22 mei laatsttleden Demiske, na zijn weekelijks badje, het aardse paradijs heeft gewisseld voor de immer grote kanarie-hemel …

Veel vragen blijven open, is het het de afwezigheid van zijn baasje en het bijhorende gemis of de helse gitaarklanken van weleer van Arvid die hem uiteindelijk teveel zijn geworden we zullen het nooit weten, maar een ding is zeker hij blijft voor altijd voortbestaan in ons hart!

Velen onder jullie kennen Demiske als de pop/rockster die menig fluitconcert heeft te berde gebracht, een minuut stilte is daarom niet echt gepast .. een minuut fluiten op de tonen van zijn naamgenoot lijkt me een beter idee … vaarwel Demiske!

4 comments. Leave a Reply

Leave a Reply

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>