TOP

Kitea, Marokaanse versie van Ikea in Kinshasa

Sinds een aantal maand is Kinshasa een nieuwe meubel/interieur winkel rijker.  De langverwachtte opening van deze Marokaanse keten is niemand hier ontgaan en met het gedacht van – misschien hebben ze er ook wel van die Zweedse gehaktballetjes met frietjes – zijn we dan maar even op verkenning getrokken.

Op het eerste zicht leek alles ok, mooi uitgestalde mini huiskamers etc met ook dat vervelende voorgekauwde pad dat men de bezoeker oplegt te volgen.  Helaas totdat je de prijzen van dichterbij bekijkt .. waanzinnig duur naar Congolese ja zelf Europese norm.  Men mikt hier duidelijk op een expat en rijkere klasse publiek want de gewone man in de straat hier kan zich geen bed van 900 dollar veroorloven ..

Maar soit, we hebben het ne keer gezien … helaas zonder die Zweedse gehaktballekes met frietjes (gelieve die portie van 20 met vlagske op te sturen, mijn dank is groot..)

Leave a Reply

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>